Σκοπός σεμιναρίου:
Τα σεμινάρια αποσκοπούν στην ανάπτυξη απλών επικοινωνιακών δεξιοτήτων, στην εξοικείωση με βασικά γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα, καθώς και στην γνωριμία των συμμετεχόντων με πολιτιστικά – ιστορικά στοιχεία του Ιράν και όμορων χωρών, η γλώσσα των οποίων βασίζεται στα Farsi, π.χ. Αφγανιστάν. Ειδικά ως προς το τελευταίο, προβλέπεται και η διοργάνωση συμπληρωματικών εκδηλώσεων ανοιχτών στο κοινό, όπως διαλέξεων, παρουσιάσεων, εκθέσεων, κινηματογραφικών προβολών, κ.α. για τη σφαιρικότερη επιμόρφωση των συμμετεχόντων. Με το πέρας του σεμιναρίου, το Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό Κέντρο ACADEMIA παρέχει βεβαιώσεις συμμετοχής, όπου αναγράφονται συνολικά οι ώρες που παρακολουθήθηκαν.
Διάρκεια σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι τρίμηνη (Ιούνιος – Ιούλιος – Σεπτέμβριος). Το σεμινάριο ξεκινά την 2η εβδομάδα του Ιουνίου (Τρίτη 7/6) και ολοκληρώνεται την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (διακοπή 22 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου) και καλύπτεται σε δύο 60λεπτα συν διάλειμμα των 15 λεπτών εβδομαδιαίως. Οι συμπληρωματικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα εκτός των ωρών αυτών.
Συμμετέχοντες:
Δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του Πολιτιστικού – Επιμορφωτικού Κέντρου ACADEMIA. Το ύψος της μηνιαίας συνδρομής των μελών ανέρχεται στα 20 Ευρώ.
Τμήματα – Ώρες:
Τρίτη 17:00 – 19:15
Εγγραφές νέων μελών:
Από την Δευτέρα (30/5) έως την Τρίτη (7/6), αυτοπροσώπως στον χώρο του Πολιτιστικού – Επιμορφωτικού Κέντρου ACADEMIA, Σωκράτους 2, κέντρο Θεσσαλονίκης (έναντι στάσης Αγίας Σοφίας στην Εγνατία)
Θερινό ωράριο γραμματείας:
Δευτέρα έως Πέμπτη 11:00 – 13:00 & 17:00 – 20:00