Αγγλικά2020-09-10T16:36:32+02:00

Αγγλική γλώσσα: το εργαλείο του «σήμερα»

Η αγγλική γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια και αποτελεί μητρική γλώσσα στην πλειοψηφία των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ιρλανδίας και της Αγγλόφωνης Καραϊβικής. Είναι η τρίτη γλώσσα με τους περισσότερους φυσικούς ομιλητές στον κόσμο (335.000.000). Χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τομείς παγκοσμίως, όπως η τεχνολογία, το εμπόριο, η επικοινωνία, η ναυτιλία, η επιστήμη, κ.α., καθώς θεωρείται Lingua Franca, δηλαδή κοινή διάλεκτος. Στην Ελλάδα, η γνώση αυτής θεωρείται ως «πολυεργαλείο», καθώς είναι ένα σημαντικό εφόδιο εύρεσης εργασίας, αλλά και ένα μέσο χειρισμού ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και ενός κινητού τηλεφώνου. Η ζήτηση της καλής γνώσης (επίπεδο Β2) της Αγγλικής γλώσσας είναι σχεδόν αναγκαία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας.

 

  • Τμήμα Lower (B2)

Τα τμήματά μας απευθύνονται σε άτομα που διαθέτουν προηγούμενη γνώση της γλώσσας σε επίπεδο Β1.

 

Β2: Κάθε Τρίτη 20:15– 22:30 και Σάββατο 13:00-14:30 Έναρξη 29/09/2020

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους παρέχονται:

  1. πρόσθετο γραπτό ή οπτικοακουστικό υλικό για την ανάπτυξη και των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων
  2. προσομοιώσεις γραπτών και προφορικών εξετάσεων

 

  • Εξεταστικοί Φορείς:

Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών, οι μαθητές  ΑΓΓΛΙΚΗΣ γλώσσας της AcadeCultural  μπορούν να επιλέξουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας TOEIC ή LRN αναγνωρισμένες από τον ελληνικό ΑΣΕΠ.

 

  • Πληροφορίες/Εγγραφές:

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου καθημερινά 11:00 – 21:00  έως και την κάλυψη των θέσεων ή την ημέρα έναρξης του κάθε τμήματος, στο χώρο μας, Σωκράτους 2, (Στάση Αγίας Σοφίας, πάνω πλευρά Εγνατίας) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής  των σπουδαστών είναι η καταβολή της πρώτης εκ των τεσσάρων συνολικά δόσεων των ετησίων διδάκτρων , που αντιστοιχεί στους δύο πρώτους μήνες μαθημάτων.

 

ΤΗΛ: 2314-018044

info@acade-cultural.gr


Σχετικά Νέα

Μαθαίνουμε ΑΓΓΛΙΚΑ! Υπεύθυνα & Οικονομικά!

Αγγλική γλώσσα: το εργαλείο του «σήμερα» Η αγγλική γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια και αποτελεί μητρική γλώσσα στην πλειοψηφία των κατοίκων του Ηνωμένου [...]

Αύγουστος 30th, 2019|0 Comments