Αγγλικά2021-02-08T21:41:49+02:00

Αγγλική γλώσσα: το εργαλείο του «σήμερα»

Η αγγλική γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια και αποτελεί μητρική γλώσσα στην πλειοψηφία των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ιρλανδίας και της Αγγλόφωνης Καραϊβικής. Είναι η τρίτη γλώσσα με τους περισσότερους φυσικούς ομιλητές στον κόσμο (335.000.000). Χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τομείς παγκοσμίως, όπως η τεχνολογία, το εμπόριο, η επικοινωνία, η ναυτιλία, η επιστήμη, κ.α., καθώς θεωρείται Lingua Franca, δηλαδή κοινή διάλεκτος. Στην Ελλάδα, η γνώση αυτής θεωρείται ως «πολυεργαλείο», καθώς είναι ένα σημαντικό εφόδιο εύρεσης εργασίας, αλλά και ένα μέσο χειρισμού ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και ενός κινητού τηλεφώνου. Η ζήτηση της καλής γνώσης (επίπεδο Β2) της Αγγλικής γλώσσας είναι σχεδόν αναγκαία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας.

 

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους παρέχονται:

  1. πρόσθετο γραπτό ή οπτικοακουστικό υλικό για την ανάπτυξη και των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων
  2. προσομοιώσεις γραπτών και προφορικών εξετάσεων

 

  • Εξεταστικοί Φορείς:

Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών, οι μαθητές  ΑΓΓΛΙΚΗΣ γλώσσας της AcadeCultural  μπορούν να επιλέξουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας TOEIC ή LRN αναγνωρισμένες από τον ελληνικό ΑΣΕΠ.

 

  • Πληροφορίες:

Καθημερινά  τηλεφωνικά Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 και 18:00-20:00, Σάββατο 12:00-14:00 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή facebook:

ΤΗΛ: 2314-018044

info@acade-cultural.gr

https://www.facebook.com/acadecultural

 


Σχετικά Νέα