Στην Acade Cultural λειτουργεί για το διδακτικό έτος 2020-21 ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης Αραβικής Γλώσσας online για όσους καταρτιζομένους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στη σχολή μας με φυσική παρουσία. Με μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, και έναν αξιόπιστο Η/Υ (κατά προτίμηση με κάμερα και μικρόφωνο), τάμπλετ ή κινητό, το μάθημα εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία για κάθε μαθητή.
- Επίπεδα – υλικό:
Επίπεδα Α1-A2: σε 1 έτος σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)
Επίπεδα Α1-Β1: σε 2 έτη σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)
Επίπεδα Α1-Β2: σε 3 έτη σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ )
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων προσφέρονται:
- τακτική αξιολόγηση προόδου
- uploading πολύτιμου πρόσθετου γραπτού ή οπτικοακουστικού υλικού για την ανάπτυξη και των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων
- δείγματα εξετάσεων παρελθόντων ετών.
- Νέο Τμήμα Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης
Α1-Α2: Κάθε Τρίτη 18:30-20:00 και κάθε Σάββατο 12:00-13:30
!ΣΗΜ: OI ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ!
Έναρξη: 29 Σεπτεμβρίου 2020
- Νέο Τμήμα Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης:
Α1-Α2: Κάθε Δευτέρα 20:45-22:15 και κάθε Πέμπτη 20:45-22:15
Aνοιχτό τμήμα έως 12 ατόμων
!ΣΗΜ: ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!
Για ηλεκτρονική εγγραφή στο παραπάνω τμήμα πατήστε εδώ
- Εξεταστικοί Φορείς:
Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών, οι μαθητές ΑΡΑΒΙΚΗΣ γλώσσας της AcadeCultural μπορούν να επιλέξουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας στην αραβική γλώσσα από το An-Najah National University της Nablus, αναγνωρισμένες από τον ελληνικό ΑΣΕΠ.
- Πληροφορίες/Εγγραφές:
Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου καθημερινά 11:00 – 21:00 έως και την την ημέρα έναρξης του κάθε τμήματος, στο χώρο μας, Σωκράτους 2, (Στάση Αγίας Σοφίας, πάνω πλευρά Εγνατίας) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
* Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής των σπουδαστών είναι η καταβολή της πρώτης εκ των τεσσάρων συνολικά δόσεων των ετησίων διδάκτρων , που αντιστοιχεί στους δύο πρώτους μήνες μαθημάτων.
ΤΗΛ: 2314-018044
info@acade-cultural.gr
https://www.facebook.com/acadecultural
Leave A Comment