Στην Acade Cultural λειτουργεί ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικής Γλώσσας online για όσους καταρτιζομένους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στη σχολή μας με φυσική παρουσία. Με μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν αξιόπιστο Η/Υ (κατά προτίμηση με κάμερα και μικρόφωνο), τάμπλετ ή κινητό, το μάθημα εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία για κάθε μαθητή.

 

 

  • Επίπεδα -Yλικό

Επίπεδα Α1-B1: σε 1 έτος σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)

Επίπεδα A1-B2: σε 2 έτη σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων προσφέρονται:

  1. τακτική αξιολόγηση προόδου μεταξύ των επιπέδων.
  2. uploading πολύτιμου πρόσθετου  γραπτού ή οπτικοακουστικού υλικού για την ανάπτυξη και των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων
  3. δείγματα εξετάσεων παρελθόντων ετών.
  4. προφορικές ασκήσεις σε συνθήκες προσομοίωσης εξετάσεων

 

  • Νέο Τμήμα

Α1-Β1: Κάθε Tρίτη  21:00-22:30 και Σάββατο 16:30-18:00  

Έναρξη: 28 Σεπτεμβρίου 2020

min. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ : 4 ATOMA

Για ηλεκτρονική εγγραφή στο παραπάνω τμήμα πατήστε εδώ

 

  • Εξεταστικοί Φορείς:

Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών, οι μαθητές  ΓΑΛΛΙΚΗΣ γλώσσας της AcadeCultural  μπορούν να επιλέξουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας που διενεργεί το Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (DELF), στις εξετάσεις που διενεργεί το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης(SORBONNE) καθώς και στις εξετάσεις που διενεργεί το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας (ΚΠΓ).

 

  • Πληροφορίες/Εγγραφές:

Καθημερινά  τηλεφωνικά Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 και 18:00-20:00, Σάββατο 12:00-14:00 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή facebook:

ΤΗΛ: 2314-018044

info@acade-cultural.gr

https://www.facebook.com/acadecultural