Η Acade Cultural προσφέρει και  για το διδακτικό έτος 2021-22  πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας online για όσες καταρτιζόμενες/καταρτιζόμενους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Κέντρο μας με φυσική παρουσία. Με μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, και έναν αξιόπιστο Η/Υ  με μικρόφωνο, τάμπλετ ή κινητό, το μάθημα εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία για κάθε μαθητή.

 

 

  • Πρόγραμμα- Επίπεδα:

Το Κ.Ξ.Γ “Acade Cultural” προσφέρει ένα ταχύρρυθμο κ εντατικό πρόγραμμα σπουδών για έναν αρχάριο ενήλικα ο οποίος επιλέγει γρήγορα και απαιτητικά πλαίσια εκμάθησης. Καλύπτει σε ολιγομελές τμήμα την ύλη των επιπέδων Α1 ,Α2 και Β1 σε 8,5 μήνες , με επιλεγμένη μέθοδο ώστε να μην παραγκωνίζεται καμία γλωσσική -επικοινωνιακή δεξιότητα. Κατάλληλο για φοιτητές, σπουδαστές και  όσους στοχεύουν σε προκηρύξεις για το Δημόσιο Τομέα. Παράλληλα, θα λειτουργήσει και μη εντατικό τμήμα αρχαρίων, με 3ΔΩ εβδομαδιαία, όπου σε 1 διδ. έτος καλύπτονται τα επίπεδα των βασικών γνώσεων (Α1- Α2). Έτσι ο/η καταρτιζόμενος/η μπορεί να επιλέξει  το στόχο, το ρυθμό και το χρονικό πλαίσιο της εκμάθησης.

Μαθαίνουμε να κατανοούμε ακουστικά, να εκφέρουμε σωστά δομημένο λόγο και να γράφουμε με συνοχή.

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ

Α1-Β1: σε 1 διδ. έτος (8,5 μήνες) σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4-5 ΔΩ)

Β2: σε 4-5 μήνες σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)

 

ΜΗ ΕΝΤΑΤΙΚΟ

Α1-Α2: σε 1 διδ. έτος σπουδών (μάθημα 1 φορά την εβδομάδα / 3 ΔΩ)

Β1: σε 1 διδ. έτος σπουδών (μάθημα 1 φορά την εβδομάδα /2Ω)

Β2: σε 1 διδ. έτος σπουδών (μάθημα 1 φορά την εβδομάδα /2Ω)

 

  • Υλικό

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων προσφέρονται:

  1. τακτική αξιολόγηση προόδου μεταξύ των επιπέδων.
  2. uploading πολύτιμου πρόσθετου  γραπτού ή οπτικοακουστικού υλικού για την ανάπτυξη και των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων καθώς και για τη γνωριμία με τη γερμανική κουλτούρα
  3. δείγματα εξετάσεων παρελθόντων ετών.
  4. προφορικές ασκήσεις σε συνθήκες προσομοίωσης εξετάσεων

 

  • Εξεταστικοί Φορείς:

Μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών οι μαθητές της Γερμανικής Γλώσσας της AcadeCultural μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας που διενεργεί το Υπουργείο Παιδείας (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας)ή το ÖSD (Αυστριακό Δίπλωμα Γερμανικής Γλώσσας).

 

  • Νέο Ταχύρρυθμο τμήμα  Αρχαρίων  Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης 

Α1-Β1:  Κάθε Τρίτη 16:30-18:00  &   Κάθε Παρασκευή 19:00-20:30

Εναρξη: 05/10/2021

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ : 3-5  ATOMA

Για ηλεκτρονική εγγραφή στο παραπάνω τμήμα δείτε εδώ

 

 

  • Εγγραφές:

έως και  τις 2 Οκτωβρίου, με ηλεκτρονική εγγραφή ή Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-14:30 και 17:30-21:00 με συμπλήρωση αίτησης στο χώρο του Κ.Ξ.Γ «Αcade Cultural», Σωκράτους 2, στο κέντρο της πόλης, πλησίον στάσης Αγ. Σοφίας.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής  των σπουδαστών είναι η καταβολή της πρώτης εκ των τεσσάρων συνολικά δόσεων των  διδάκτρων

  • Πληροφορίες:

Καθημερινά  τηλεφωνικά Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-14:30 και 17:30-21:00 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή facebook:

ΤΗΛ: 2314-018044

info@acade-cultural.gr

https://www.facebook.com/acadecultural