Μαθήματα Ιταλικών Online

/, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE/Μαθήματα Ιταλικών Online

Μαθήματα Ιταλικών Online

Στην Acade Cultural λειτουργεί ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης Ιταλικής Γλώσσας online για όσους καταρτιζομένους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στη σχολή μας με φυσική παρουσία. Με μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν αξιόπιστο Η/Υ το μάθημα εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία για κάθε μαθητή.

 

  • Κύκλοι Σπουδών – Επίπεδα 

Επίπεδα Α1-B1: σε 1 έτος σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)

Επίπεδα A1-B2: σε 2 έτη σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)

 

  • Νέο Τμήμα

Α1-Β1: Κάθε Δευτέρα 17:00-19:30  και Τετάρτη 16:00-17:30 (Οι ώρες ενδέχεται να μεταβληθούν)

Έναρξη: 28 Σεπτεμβρίου 2020

 

  • Εξεταστικοί Φορείς:

Μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών οι μαθητές της Ιταλικής Γλώσσας της AcadeCultural μπορούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας ΚΠΓ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  ή του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου (Diploma B1, B2) ή του Università perStranieri di Perugia (CELI 2,3).

 

  • Πληροφορίες/Εγγραφές:

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου καθημερινά 11:00 – 21:00  έως και την την ημέρα έναρξης του κάθε τμήματος, στο χώρο μας, Σωκράτους 2, (Στάση Αγίας Σοφίας, πάνω πλευρά Εγνατίας) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής  των σπουδαστών είναι η καταβολή της πρώτης εκ των τεσσάρων συνολικά δόσεων των ετησίων διδάκτρων , που αντιστοιχεί στους δύο πρώτους μήνες μαθημάτων.

ΤΗΛ: 2314-018044

info@acade-cultural.gr

https://www.facebook.com/acadecultural

Leave A Comment