Στην Acade Cultural λειτουργεί ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης Σουηδικής Γλώσσας online για όσες/όσους καταρτιζόμενες/ους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Κέντρο μας με φυσική παρουσία , δεδομένων και των περιορισμών που υφίστανται λόγω της πανδημίας. Με μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, και έναν αξιόπιστο Η/Υ  με  μικρόφωνο, τάμπλετ ή κινητό, το μάθημα εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία για κάθε μαθητή.

 

 

  •  ΝΕΟ Τμήμα/σύντομη περιγραφή:

A1-A2 (Αρχαρίων): Μάθημα Κάθε Tρίτη 19:00 – 20:30 & Πέμπτη 20:30 – 22:00

Έναρξη: 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

Το συγκεκριμένο Online τμήμα καλύπτει τα επίπεδα γλωσσομάθειας βασικών γνώσεων Α1 & Α2.  Απευθύνεται σε όσες/όσους σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν ακαδημαϊκές σπουδές στη Σουηδία ή να μετοικήσουν εκεί για επαγγελματικούς λόγους, σε όσες/όσους διαθέτουν ήδη γνώσεις σε κάποια από τις λοιπές γερμανογενείς γλώσσες (πχ Γερμανικά, Ολλανδικά) και επιθυμούν με μια συγκριτική προσέγγιση να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο πεδίο αυτό και γενικότερα σε όσες/όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια όχι πολύ απαιτητική στην εκμάθηση γλώσσα.

Για ηλεκτρονική εγγραφή στο παραπάνω τμήμα πατήστε εδώ

 

  • Εξεταστικοί Φορείς:

Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων επιπέδων, οι μαθητές  Σουηδικής γλώσσας της AcadeCultural  μπορούν να επιλέξουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Swedex που διενεργούνται στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, τέλη Μαϊου και Νοέμβριο.

 

  • Εγγραφές:

έως και την παραμονή της έναρξης των μαθημάτων (15/12), με ηλεκτρονική εγγραφή ή κατόπιν ραντεβού Δευτέρα & Τετάρτη 11:00-13:00 & 17:30-21:30 / Τρίτη & Πέμπτη 15:30 – 20:00/ Παρασκευή 11:00 – 13:00 στο χώρο του Κ.Ξ.Γ “Αcade Cultural”, Σωκράτους 2, στο κέντρο της πόλης, πλησίον στάσης Αγ. Σοφίας

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής  των σπουδαστών είναι η καταβολή της πρώτης εκ των τεσσάρων συνολικά δόσεων των  διδάκτρων.

  • Πληροφορίες

ΤΗΛ: 2314-018044

info@acade-cultural.gr

https://www.facebook.com/acadecultural