Στην Acade Cultural λειτουργεί ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης Σουηδικής Γλώσσας online για όσους καταρτιζομένους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στη σχολή μας με φυσική παρουσία. Με μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, και έναν αξιόπιστο Η/Υ (κατά προτίμηση με κάμερα και μικρόφωνο), τάμπλετ ή κινητό, το μάθημα εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία για κάθε μαθητή.

 

  • Κύκλοι Σπουδών – Επίπεδα 

Επίπεδα Α1-Α2: σε 1 έτος σπουδών (μάθημα 1 φορά την εβδομάδα / 2 ώρες)

Επίπεδο Α1-Β2: σε 2,5 έτη σπουδών (μάθημα 1 φορά την εβδομάδα / 2 ώρες )

 

  • Νέο Τμήμα:

Α1-Α2: Κάθε Πέμπτη 16:45 –19:00 

Έναρξη: 1 Οκτωβρίου 2020

min. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ : 4 ATOMA

Για ηλεκτρονική εγγραφή στο παραπάνω τμήμα πατήστε εδώ

 

  • Εξεταστικοί Φορείς:

Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών, οι μαθητές  Σουηδικής γλώσσας της AcadeCultural  μπορούν να επιλέξουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Swedex στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, κάθε Μάιο και Νοέμβριο.

 

  • Πληροφορίες/Εγγραφές:

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου καθημερινά 11:00 – 21:00  έως και την την ημέρα έναρξης του κάθε τμήματος, στο χώρο μας, Σωκράτους 2, (Στάση Αγίας Σοφίας, πάνω πλευρά Εγνατίας) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής  των σπουδαστών είναι η καταβολή της πρώτης εκ των τεσσάρων συνολικά δόσεων των ετησίων διδάκτρων , που αντιστοιχεί στους δύο πρώτους μήνες μαθημάτων.

ΤΗΛ: 2314-018044

info@acade-cultural.gr

https://www.facebook.com/acadecultural