Σεμινάριο Ψηφιακής Φωτογραφίας

 

Το ΚΔΒΜ 1 ΑcadeCultural (Αρ. Αδείας ΕΟΠΠΕΠ 2101676) σας καλεί στο νέο Σεμινάριο Φωτογραφίας!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενηλίκους όλων των ηλικιών που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας ή να αποκτήσουν ένα νέο δημιουργικό χόμπι! Το σεμινάριο συνδυάζει την θεωρητική κατάρτιση με τις πρακτικές ασκήσεις και τις φωτογραφικές εξορμήσεις εκτός αίθουσας. Δεν απαιτείται εξειδικευμένος εξοπλισμός, παρά μόνο μια απλή κάμερα DSLR ή ακόμα και η κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου. Μετά το πέρας του σεμιναρίου παρέχεται στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης από το κέντρο μας με την έγκριση του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

1. Ιστορική αναδρομή – εξέλιξη της φωτογραφίας – τύποι μηχανών

2. Βασικές αρχές της Φωτογραφίας/εξοικείωση με τον ψηφιακό φωτογραφικό εξοπλισμό (Διάφραγμα – Ταχύτητα – Ευαισθησία – Φωτόμετρο – Αισθητήρας)

3. Τύποι φακών – Βάθος πεδίου

4. Ισορροπία Λευκού – WB

5. Κανόνες σύνθεσης κάδρου – παραδείγματα από διάσημους φωτογράφους

6. Εξωτερική φωτογράφηση

7. Πηγές φωτισμού – τεχνικές φωτισμού – Φόρμες – Γραμμές

8. Πορτρέτο και φως – παραδείγματα από διάσημους φωτογράφους

9. Ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνας – Photoshop

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 20 διδακτικών ωρών και ολοκληρώνεται σε 10 μαθήματα (12/10/2019 – 21/12/2019). Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Σάββατο 17:45 – 20:00  με έναρξη Σάββατο 12/10

Το σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και με την ολοκλήρωσή του παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος συμμετοχής: 85€.

Το ποσό καταβάλλεται σε 2 δόσεις.

Με την εγγραφή σας καταβάλετε την πρώτη δόση των διδάκτρων, ύψους 40 ΕΥΡΩ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου καθημερινά 11:30 – 21:30  έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στον χώρο μας, Σωκράτους 2, (Στάση Αγίας Σοφίας, πάνω πλευρά Εγνατίας) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

ΤΗΛ: 2314-018044

Ε-mail:info@acade-cultural.gr