Μαθαίνω
Αγγλικά

agglika

Τα Αγγλικά

Η αγγλική γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια και αποτελεί μητρική γλώσσα στην πλειοψηφία των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ιρλανδίας και της Αγγλόφωνης Καραϊβικής.

Είναι η τρίτη γλώσσα με τους περισσότερους φυσικούς ομιλητές στον κόσμο (335.000.000). Χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τομείς παγκοσμίως, όπως η τεχνολογία, το εμπόριο, η επικοινωνία, η ναυτιλία, η επιστήμη, κ.α., καθώς θεωρείται Lingua Franca, δηλαδή κοινή διάλεκτος. Στην Ελλάδα, η γνώση αυτής θεωρείται ως «πολυεργαλείο», καθώς είναι ένα σημαντικό εφόδιο εύρεσης εργασίας, αλλά και ένα μέσο χειρισμού ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και ενός κινητού τηλεφώνου.

Η ζήτηση της καλής γνώσης (επίπεδο Β2) της Αγγλικής γλώσσας είναι σχεδόν αναγκαία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας.

Ενδιαφέρεσαι για τα Αγγλικά;

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00- 21:30, για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση χρειάζεσαι. Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και να σε εξυπηρετήσουμε.

scribble-white

Ακαδημαϊκό έτος

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους παρέχονται:

Εξεταστικοί φορείς

Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών, οι μαθητές Αγγλικής γλώσσας της Acade Cultural μπορούν να επιλέξουν εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας TOEIC ή LRN αναγνωρισμένες από τον ελληνικό ΑΣΕΠ.

Επιλέγω Αγγλικά

Μου αρέσουν πολύ τα Αγγλικά και ενδιαφέρομαι να μάθω να τα μιλάω!

Επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να "ταξιδέψουμε" μαζί σε νέους κόσμους με διαφορετικές κουλτούρες.

people-say-hi