Μαθαίνω
Ρωσικά

rosika
rosika

Τα Ρωσικά

Ανήκει στον κλάδο των ανατολικό-σλαβικών γλωσσών, και είναι η περισσότερο ομιλούμενη ανάμεσά τους. Η ρωσική γλώσσα έχει 160.000.000 φυσικούς ομιλητές, γεγονός το οποίο την κάνει την πρώτη ομιλούμενη γλώσσα στην Ευρώπη και την όγδοη στον κόσμο. Επίσης η ρωσική γλώσσα είναι μία εκ των έξι επίσημων ενεργών γλωσσών στον ΟΗΕ.
Η ρωσική γλώσσα έχει Κυριλλικό αλφάβητο με 33 γράμματα. Η γραμματική και το πλούσιο λεξιλόγιο κάνουν την ρωσική γλώσσα αρκετά απαιτητική και γι’ αυτό τόσο όμορφη για εκμάθηση.
Η γνώση της ρωσικής γλώσσας ανοίγει έναν τεράστιο καινούργιο κόσμο λογοτεχνίας, ιστορίας και πλούσιου πολιτισμού.

Ενδιαφέρεσαι για τα Ρωσικά;

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00- 21:30, για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση χρειάζεσαι. Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και να σε εξυπηρετήσουμε.

scribble-white

Ακαδημαϊκό έτος

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους παρέχονται:

Εξεταστικοί φορείς

Με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων επιπέδων, οι μαθητές ρωσικής γλώσσας της AcadeCultural δύνανται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας που διενεργεί το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας «M.S.U Lomonosov», μέσω του εξουσιοδοτημένου φορέα του στην Ελλάδα, του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου. Οι εξετάσεις γίνονται δύο φορές τον χρόνο: τον Ιούνιο και τον Φεβρουάριο.

Επιλέγω Ρωσικά

Μου αρέσουν πολύ τα Ρωσικά και ενδιαφέρομαι να μάθω να τα μιλάω!

Επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να "ταξιδέψουμε" μαζί σε νέους κόσμους με διαφορετικές κουλτούρες.

people-say-hi