Μαθαίνω
Τουρκικά

tourkika
tourkika

Τα Τουρκικά

Σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια, κατά τα οποία η τουρκική γλώσσα θεωρούνταν “η γλώσσα του εχθρού” και η εκμάθησή της περιοριζόταν στην κάλυψη αναγκών ασφαλείας της χώρας, σήμερα η γνώση της εν λόγω γλώσσας καθίσταται περισσότερο χρήσιμη από ποτέ για πολλούς λόγους.
Η τουρκική γλώσσα ανήκει στην ομάδα των συγκολλητικών γλωσσών. Αυτό σημαίνει ότι προσθέτουμε καταλήξεις – επιθήματα στο τέλος κάθε λέξης. Αποτελείται από 29 γράμματα, η προφορά των οποίων δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, αφού το κάθε ένα προφέρεται με έναν και μοναδικό τρόπο.
Χαρακτηριστικό της τουρκικής είναι οι κανόνες “φωνηεντικής αρμονίας” , οι οποίοι μας βοηθούν να καταλήξουμε σε ποια επιθήματα θα προσθέσουμε στο τέλος της κάθε λέξης. Λόγω της διαφορετικότητας της από τις κλασικές ευρωπαϊκές γλώσσες, η εκμάθησή της αποτελεί πρόκληση και εξάπτει το ενδιαφέρον του εν δυνάμει μαθητή.

Ενδιαφέρεσαι για τα Τουρκικά;

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00- 21:30, για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση χρειάζεσαι. Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και να σε εξυπηρετήσουμε.

scribble-white

Ακαδημαϊκό έτος

Κύκλοι Σπουδών – Επίπεδα:

Επίπεδα Α1-Β1

Σε 1 έτος σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)

Επίπεδο A1-B2

Σε 2 έτη σπουδών (μάθημα 2 φορές την εβδομάδα / 4 ΔΩ)
Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους παρέχονται:

Εξεταστικοί φορείς

Μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων κύκλων σπουδών οι μαθητές της Τουρκικής Γλώσσας της AcadeCultural μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας που διενεργεί το Υπουργείο Παιδείας (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας) ή στις εξετάσεις του ιδρύματος DILMER της Κωνσταντινούπολης.

Επιλέγω Τουρκικά

Μου αρέσουν πολύ τα Τουρκικά και ενδιαφέρομαι να μάθω να τα μιλάω!

Επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να "ταξιδέψουμε" μαζί σε νέους κόσμους με διαφορετικές κουλτούρες.

people-say-hi